Vintage & Antiikki Tuotteet

Arabia Muumimuki Rakkaus

Myynnissä leimallinen Rakkaus-muumimuki. Mukin pohjassa Kruunu leima sekä leima Rakkaus-mukin. Erinomaisessa kunnossa oleva muki retro ajoilta. Korkeus 8 cm, halkaisija 8 cm

18,00 € 20,00 €

Mariskooli, pieni 120 mm, Marimekko, Iittala

Mariskoolin suosio on jatkunut vuosikymmenestä toiseen, ja siitä on tullut haluttu keräilyesine. Rakastettu Mariskooli on yksi suomalaisen kodin peruslasiesineistä. Mariskoolin yksityiskohdat, kuten piparireunus, pitsimäinen koristelu ja jalan kapea muoto, ovat hieno esimerkki lasin muotoilumahdollisuuksista. Erinomaisessa kunnossa oleva Mariskooli.

33,00 € 60,00 €

Arabia Muumi muki Tiuhti ja Viuhti

Tiedätkö, mitä nuo kaksi tuttua vekkulia Tiuhti ja Viuhti matkalaukussaan piilottelevat? Löydät kestosuosikiksi muodostuneen mukin Muumi muki kokoelmastamme. Muki on erinomaisessa kunnossa. Korkeus 8 cm, halkaisija 8 cm.

18,00 €

Jälkiruokamalja, Grapponia, Nanny Still

Vintage aito 1960-luvulta Riihimäen Lasin valmistama erittäin hyvä kuntoinen ja virheetön kulho. Grapponia kulho on Nanny Stillin 60-luvun lopulla suunnittelema kaunis sininen jälkiruoka kulho. Tämä kulho kuuluu osana suurempaan Grapponia- sarjaan. 1kpl - 34,95€ Korkeus 5 cm,  Halkaisija 9 cm.

35,00 € 40,00 €

Vintage Neustoliittolainen AZAM starttikello

Vintage Neuvostoliittolainen AZAM startti kello. Kellon kunto on uuden veroinen, mukana tulee uuden veroinen säilytyslaatikko. Laatikossa mukana valmistus todistus, joka päivätty vuodelle 1989. Startti kello on uuden veroisessa kunnossa ja käyttämätön.

50,00 € 100,00 €