Powered by Smartsupp

MAKSUEHDOT:


Tilaus- ja maksuehdot:

Maksutavat:

24 Open Marketin verkkokauppa käyttää Checkout, Paypal ja Stripe-maksunvälityspalveluja. Kun ostat verkkokaupastamme, tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy mm. Checkout Finland Oy maksun saajana.

Pankkimaksut: Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut: Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


Mobiilimaksutavat: Mobiilimaksutavat ovat ApplePay, Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Kaikkissa maksunpalautustapauksissa palautukset tehdään aina tilauksessa käytetylle maksutavalle.


Lasku: Voit valita maksutavaksi myös laskun. Täytä tällöin mahdollisen sähköisen laskutusosoitteen tiedot tilauksen kommentteihin. Laskulla maksettaessa lisäämme tilauksen loppusummaan laskutuslisän 5 €/tilaus. Laskun eräpäivä on heti.


Toimitusehdot

Toimitustavat: Tilaukset vahvistetaan toimitetaan sähköpostilla. Sähköpostiin saapuva tuotetilaus toimii vahvistuksena 24 Open Marketin puolesta.

Hinnat: Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa ilman arvonlisäveroa. Näet arvonlisäverollisen loppusumman Kassa-sivulla ennen tilauksen tekemistä.

Laskutuslisä: Jos valitset maksutavaksi laskun, lisäämme tilauksen loppusummaan laskutuslisän 5 €/tilaus.

Myyntialue: Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen ja ulkomaille.

Toimitusaika: Tilausvahvistus lähtee sähköpostiisi heti, kun maksu on rekisteröitynyt verkkokauppajärjestelmäämme.


Peruutusehdot:

Tuotteen tilaus on sitova, ja tuotteen tilauksen voi peruuttaa maksutta ottamalla yhteyttä 24 Open Markettiin ja neuvottelemalla asiasta asiakaspalveluumme ja tämän jälkeen maksunpalautustapauksissa palautukset tehdään aina tilauksessa käytetylle maksutavalle. Sen jälkeen tehdyistä tilaus peruutuksista, joista ei neuvotella ja tilaus on edelleen voimassa laskutamme laskutus lisän kokonaisuudessaan.

Verkkokaupan ylläpitäjän yhteystiedot: Mikäli sinulla on kysyttävää ostamisesta ja tuotetilauksista tai haluat ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, ota yhteyttä: 24 Open Market, asiakaspalvelu@24openmarket.com

Kaikki Oikeudet Pidätetään muutoksiin 24 Open Market/ Sagi Productions Y-tunnus (2138812-0).