Powered by Smartsupp

Jean Michel Jarre: Electronica 2: The Heart Of Noise (180g) LP - Uusi

    Jarren "Electronica 2" -albumilla Jean-Michel Jarre on luonut käänteentekevän kokoelman elektronista musiikkia. Niille, jotka pitivät osasta 1, "Electronica 2: The Heart of Noise" on paljon haluttu jatko-osa.


  1. The heart of noise, pt. 1 ft. Rone
  2. The heart of noise, pt. 2
  3. Brick england ft. Pet Shop Boys
  4. These creatures ft. Julia Holter
  5. As one ft. Primal Scream
  6. Here for you ft. Gary Numan
  7. Electrees ft. Hans Zimmer
  8. Exit ft. E.S.
  9. What you want ft. Peaches


  1. Gisele ft. Sebastien Tellier
  2. Switch on leon ft. The Orb
  3. Circus ft. Siriusmo
  4. Why this, why that and why ft. Yello
  5. The architect ft. Jeff Mills
  6. Swipe to the right ft. Cyndi Lauper
  7. Walking the mile ft. Christophe
  8. Falling down
  9. The heart of noise (the origin)
  • Label: Columbia, 2015
  • Release date: 6.5.2016


Levy on uusi ja pakattu suoja kelmuun. 

35,99 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua